Mycket på G nu!

Jag har inte haft tid att skriva här för jag har haft saker att göra hela tiden! I fredags åkte jag, Veronica, Zilla och Baccus ner till Åtvidaberg, vi skulle tävla som vanligt. Den gick skitbra för mig. På lördagen flyttade jag upp mig till klass 3! På söndagen så tävlade jag mitt första lopp i klass tre och kom trea! Skitkul faktiskt! När vi kom hem var båda helt slut..

I måndags hade vi tänkt att det skulle byggas en bana ute på klubben, men Hans ville inte komma ut i regnet så det vart inget. Idag har vi vart i min stuga och fiskat och matat änder lite:P

Orkar inte skirva mer nu!

Veron och jag som oss själva!

Veronica och jag!

Dagen med idioten!

Idag har jag tillbringat heeeela dagen med Veronica! Kulkul. Vi vakna runt ett, då erbjöds det lunch men vi åt frukost, liksom är dte inte det man ska göra på morgonen!? Efter den underbara frukosten satt vi vid mitt köksbord i typ 2 timmar och inte gjorde någonting! Sen kom mamma in och beslöt sig för att sätta sig och diskutera om våran sommar, det gjorde vi i typ 1 timme. Vet ni vad? Sen orkade jag och Veronica åka till djurmagazinet för att köpa grejjer till doggsen=P! När vi kom hem från det fick vi skjuts till kolsva där Veron bor, jag stavar inte kolsva med stort K för dte är ingen stad^^! Där tog vi doggsen och gick en promenad för att köpa LITE grejjer till kvällen, men resultatet blev två stora kassar som vi knappt orka bära, vi gick också till OKQ8 och hyrde film (som vi fortfarande inte tittat på). När vi kom hem vart det grillning med familjen Wihman! Och Veronica och jag höll på att dampa loss på en kattjävel som störde oss, den var inte rädd för ett piss. Den gick rakt ut i vägen och satte sig och klia sig, och så försökte den döda våra doggar. Vi kom på att den kanske hade självmordstankar för den hade typ blivit misshandlad i sitt förra hem. När Veronica försökte mota bord den från gården kom ägaren ut och sa att vi skulle kasta sten på den, då börja vi asgarva. Vi stod och prata med ägaren en stund till vi får syn på värsta grymma grejjen! En IGELKOTTE! Vi stog och studerade den ett tag och började fundera ifall taggarna verkligen var så vassa, vi tänkte känna men då stack han iväg. Vi tröttna direkt på djur och gick in och såg våra underbart fina doggar i köket som var väldans hungriga, vi gav dom mat och gick sedan ut med dom runt "BRUKET". Dom har typ tre promenader att gå i kolsva så dom kan döpa dom! Nu är vi tillbaka och ska nu kolla filmerna!



Veronica =D <3




The loving couple! Brochan och Zyrran!

En äkta slappdag!

Idag har jag vart helt slut eftersom jag har haft en veckas läger. Jag hade skitsvårt att sova på kvällen eftersom jag hade sovit lite när jag kom hem, jag somna typ halv 2. sen på morgonen så väcker min mamma mig 14.00 och säger att jag måste gå upp för att gå med min vovve till vetrinären. Ni vet min hund har vart alkis! =P Jag var ju i Spanien med Lisa och när viu är på väg hem från arlanda så ringer Veronica (som har vart hundvakt åt Zilla) och säger att dom är på väg till strömsholm med Zilla för att hon skakar, dregglar och hyperventilerar. Så vi byter riktning och sätter fart mot strömsholm. Där fick vi reda på att hon förmodligen hade ätit gamla frukter som hundar bli fulla av, så Zilla får stanna där över natten. Idag var vi alltså på återbesök.

När jag kommit hem därifrån kastar jag mig på telefonen och ringer till Veronica för att jag bestämde att vi skulle åka till klubben och träna våra doggar. Men det lilla problemet var att Veronicas buss från lilla kolsva gick om 3 minuter. Haha, den idioten kaster på halsbandet på hunden och kutar som en dåre ner till busshållplatsen, men hon hann den jäveln. Mamma kör oss till klubben där det står en bana som vi bestämde oss för att klara, vi körde slut på både hundarna och oss själva, men vi lyckades, så stort, att klara en hel bana felfritt. Folk trodde säkert vi var puckade, tävlar väldigt aktivt, men blir överlyckliga av ett felfritt lopp på klubben=).

Vi går in och beslutar oss för att köpa pizza, det lilla problemet är båda har glömt sina mobiler så vi kan inte ringa. Vi vart ju väldigt sugna på pizza så vi bestämmer att vi går till närmaste villa och frågar efter telefon så vi kunde beställa våra pizzor. När vi kommer uttanför dörren ser vi en bil på plan, det var Sandra, så vi fick låna hennes telefon! Vi ringer och beställer kebabtallrik endast: kebeb, vitsås, sallad, ris och bröd, ingen pizza.

Sen kommer Hans och Netha som vi skulle bygga bana med, vi sätter igång direkt och bygger bana. Precis när vi blivit färdiga kommer våra pizzor. Vi sätter igång och käkar KEBAB! Efter det gå vi ut igen men önskan på att få köra lite med Nethas vovvar, och det fick vi, det gick bra båda vart nollade. Sen åker dom tråkmasarna hem, så vi tar ut våra hundar och kör. Det gick jävligt bra faktiskt! Orkar inte berätta så mycket om det men som sagt vi sliter ut våra doggar.

När min pappa och bror kommer och hämtar oss så ser vi att dom har idioten Wilma med sig så jag kör lite med henne och visar lite med Zilla också. Sen åker vi hem och vi två jubelidioter sätter fart för att ut och jogga kl 11.00. På den joggningsturen hände mycket, vi träffa Kneten som är på väg in efter en långpromenad, där fastnar vi och står och pratar i en halvtimme typ. Sen drog vi till Lisa för at hämta min tavla och där fastna vi ett tag också, sen var vi helt slut och båda hade håll så vi gick hem. Vi var hemma undefär halv ett! Kul dag men ändå ganska krävande!
Hat gött!
 

Min tjocka feta pitbullsgris!
Wilmört!



Veron och jag som oss själva!
Jag och Veron på tävling! Siktar alltid in oss på första bästa kamera!

RSS 2.0