Underbart inlägg!

Tjobbo!

*Här sitter jag och degar med Veronica! Kul, kul - det är väl det vi är typ bäst på..

*Pappa står bakom oss och säger att jag ska skriva "Pappa är bäst ingen protest" :P

*Mamma plockar ur diskmaskinen!

*Hundarna tigger mat - som vanligt!

*Veronica ska snart åka hem - Tråkigt!

*Vi lyssnar på härliga Idol-klipp från förra året - Underbart!

*Detta idol-året suger mot vad förra året gjorde!

*Här bjuder jag på en underbar människa med en underbar sång - Underbart!

*Hämta näsdukarna!



Hej då!

Femte dagen!

Tjobbo!

Idag har det inte vart något speciellt som hänt, vi ahr promenerat och promenerat! Nej föresten, vi blev bjudna på pizza idag! GOTT:D Och så den där Gizmo som jag alltid har sagt är ful är faktiskt skitsöt nu när vi är färdiga med honom! Idag klippte Louise ner hono´m, han blev mycket mera hund då.

Har också tränata lite hundar idag, Jazze tränade jag med ute i lekhagen, det går bättre och bättre faktiskt, han börjar ta lite kontakt nu. VI tränade också galningen Laban, Ankan och jag gick ner i källaren och ställde två tunnlar och tränade idag, först var han lite rädd men sen gick det fint!

När jag kom hem, gissa vem som blev galen! Min lilla plutt i hemmet, hon var tokig och sprang runt och skrek, den kraken! Så pappa och jag åkte ut till klubben och jag körde lite agility. Fan vad nöjd jag är med hennes kontaktfält nu! Dom sitter stensäkert på träning, ska bara få till det på tävling nu!

Byee!

Fjärde dagen!

Tjobbo!

Idag har jag ingen lust att skriva blogg, men eftersom jag har lovet er alla att skriva dom här två veckorna få jag väl göra ett töntinlägg. Idag har vi badat och fönat stackars Gizmo! Han vart fin i pälsen ända till han gick ut - Suck! Aja jag hade med Kazola till hunddagiset idag och det gick jättebra, hon sov mest hela tiden och dom som jobbade där fattade inte hur en Border Collie kunde vara så lugn, dålig syn på Border Collie hade dom! Jag är så arg, Sara och Krille har visat mig hur man spelar CS, jag är helt beroende, och spelar jag inte det spelar jag Monopol, och föresten det ska jag göra nu byee!

Tredje dagen!

Tjobbo!

Idag har jag haft väldigt kul! Vi praoelever har kommit närmare varandra och börjar tycka att det ska bli trist och lämna varandra sen. Vi har också fortsatt borsta Gizmo idag, hand husse och matte är dumma i huve, han är en blandis och dom ställer inte ut honom men do mvägrar klippa honom! Han lider ju som in i sjutton, tkr jätte synd om honom! (även fast han är ruggigt ful!). Haha vi roade oss med att göra flätor av hela hans päls, förutom det som var tovigt då, dom som jobbar där garva asmycket åt oss och honom. Har gått sammanlagt 6 promenader idag, nog för att vi är mycket folk just ons, tors, fre men ändå det är då det är mest hundar också! Jag gick med en dalmatiner som heter Nemo, han är skithärlig! Imorgon ska jag få ta med Kazola, få se hur det går nu då, hoppas hon inte sitter och skäller bara.

Hare bra!

BILDER:
Från dagiset!Gizzmo

HunddagsietNemo

Andra dagen!

Dagens hälsning: Tjobbo!
Det var en idag på hunddagiset som skulle lämna sin hund och hon sa Tjobbo när hon kom! KulKul..

Ja idag är jag faktiskt inte lika trött som jag var igår, konstigt nog för idag har jag gått längre och fler promenader. Och så har jag borstat ut pälsen på en lurvig blandis, vi höll på i 1 timme och är fortfarande inte färdiga. (när jag säger vi menar jag, mig och de andra praoeleverna, Ankan och Mathilda.) Blandsien heter Gizmo, skitful är han, har underbätt och ser mest ut som en lurvtuss. Mina första promenader på morgonen vart med Bosse, Ellen och Laia. Andra vart med Ellen, Lilla Lukas och sen gick vi ut i lekhagen med Jocke, Stora Simon och Alice. (han heter stora Simon för att det finns en liten och en stor Simon.) Asså jag gillar verkligen att vara på det här hunddagiset efter bara två dagar där, man känner alla hundar och människor nu. Vi tre praoelever har också skitkul ihop när hundarna ska vila, och när jag ändå skriver om det kan jag fråga er alla varför hundarna bara ska ligga i två timmar, man får inte gå genom korridoren eller gå in till dom alls, skittrist! Jag har fått min andra favorit, det är en Cocker som heter Ellen, underbar!

En händelse idagf var när jag och Ankan var ute och gick och så helt plötsligt börjar alla leka och springa runt i kopplen, då hade jag Laia och Ellen och Ankan hade Vincent och Alice. och sen helt plötsligt så var inte Alice i kopplet längre, hon sprang runt som en galning och vi höll på ett tag innan vi fick in henne. Tarja, en av dom som jobbar där gick en bit före, vi var skiträdda att hon skulle se oss och bli arg:S

Här kommer bilder på dom hundar jag skrivit om!
Från dagiset!Gismo!
Från hunddagiset!Bosse!
Hunddagiset!Ellen!
HunddagisetLaia!
HunddagisetLilla Lukas!
HunddagisetJocke!
HunddagisetStora Simon!
HunddagisetAlice!
HunddagisetVincent!

Det ver alla hare bra nu!




Första dagen!

Jani första dagen var ju som det alltid är på första dagar, man lär känna folket, hundarna och stället. Det var en på av ägarna på hunddagiset som heter Tarja, hon sa att man förmodligen inte kommer hinna fästa sig vid någon hund nu när det inte var så lång tid vi skulle vara där, jag ba; ehhm, dt kommer jag göra:D Och gissa vad, jag gjorde det redan idag! Det är en högställd jack russel valp, eller ja 9 månader, hon är helt underbar, när man komemr in i hennes box hoppar hon upp i famnen och vill kela, jag ligger där inne hela dagarna:P Förutom att kela runt bland hundarna har jag gått promenader, det är underbart fint där ute, första prommisen var med en border collie/golden och en schäfer, andra var 3 jack russel, fatta det jag var helt slut, och tredje var en gammal golden och en terrierblandis. Underbar kul dag och ser verkligen fram emot resten av veckan:D Men nu ska jag äta sen kommer jag däcka, har nog aldrig vart så trött, gick upp halv 6 imorse, men imorn blire halv 5, nu nör jag är så här trött börjar jag faktiskt känna mig som Wilma:D (hon på bilden)
coola hon

Pösshej!


Bananskal

Jag tröttnar alltid  på att blogga när jag inte kommer på vad jag ska ha för rubrik.

Nu sitter jag i Strängnäs och är hos min syster, jag ska praoa på ett hunddagis. Jag ska gå upp 5 varje morron och börja kl. 07.30. Kul skare bli, jag komemr åka ut med Krille till Esklistuna varje morron:P Kommer coskå förmodligen blogga mer nu och kanske lägga ut lite bilder från dagarna:P

orkar inte blogga pusshej!                                                                                                                                                                                                                                                                                               

RSS 2.0