Filmer!

Jag har blivt helt filmgalen så jag skulle vilja ha lite bra förslag på bra filmer!

kort inlägg jag vet menmen.
Justja jag var med Underbara Josefine till Stockholm idag, kul! Speciellt i provhytterna ;)

Tränings-narkoman!

Min hund är en träningsnarkoman. Idag har jag vart i ridhuset och tränat Agility, jag har lyckats få Zilla att ligga kvar i starten igen, dt är skönt, men hon har istället börjat riva. Det gör mig pissed off. Men nåt måste vara fel annars får man inte jobba! Det är faktiskt riktigt kul att sitta och titta på filmer när man kör agility från förr, man får sig ett gott skratt! Jag har också blivt riktigt taggad på att lära Zilla och andra hundar konster, har ni några roliga förslag, JAg håller på att lära Zilla att stå på händer, dt går riktigt bra, jag trodde inte att hon skulle fatta vad hon ksulle göra. Men hon fattar, tror jag, men hon behöver fortfarande mycket hjälp!

Byee på er

Sakna, Längta!

Jag saknar den underbara Veronica och jag lägntar tillsa jag börjar på Forshaga!
Tänkte bara att alla skulle veta det! Jag Längtar och Saknar!

Gud jol !


19 dec

Idag kom vronq hit! =) Då fick jag nån kick att börja träna lite konster, men bara domsom hon redan kan - Zilla asså. Jag har märkt på dagens träning att min hund är galen i kyckligköttbullar och att hon blir väldigt stressad när jag har för gott godis. Hon blandade ihop alla konster i en konst. Jag har också märkt att det är inte roligt att ha två hundnosar instoppade i varsitt öra på en gång.

Jag är hundvakt åt Kazola nu också, Knet skulle iväg och hämta Qvick hos uppfödare. Innan Veronica kom så var jag ute med Zilla, Wilma och Kazola, det gick ovanligt bra, Wilma brukar ju vara helt galen när det kommer andra hundar men dom gick helt lugnt. Jag fick en väldnas kick att gå långt så jag gick en 40 minuter sen kom jag på att Vronq skulle komma så då fick jag lov att avbryta promenaden och gå hem igen.

Ska träna agility på Söndag så då kommer det ett garanterat blogginlägg. Ska också planera läger. JOSEFINE! Om du läser det här så måste vi vara hemma hos mig på Söndag för jag är hundvakt åt Sindra och Kazola + mina hundar kan inte åka ifrån Sindra som är bäbis!

18 dec

Idag har jag inte tränat faktiskt, jo lite med min systers hund. Jag har precis börjat träna klicker med henne och det komm utmärkt. Tänk att en sån liten hund har en så stor hjärna! Jag håller just nu på att klicka in att hon ska lägga huvudet mellan tassarna. Första gången, hon ba Va? men sen så fatta hon vad det var hon gjorde så då gick det jättefort. Nu äre bara finslip och att sätta kommande på det.

Har hållt på nu i en halv timme och ritat av banritningar från papper till datorn. Ett bra program för er som vill ha så är det http://www.flexitrack.se/ sen är det bara att trycka på ladda ner. Det står typ nånstans att det bara är ett prova på i 3 månader, men på min andra dator har jag typ haft det i 1 år.

Godnatt everyone!

JULLOV=D

17 dec

Idag tränade jag Agility, med Zilla i ett ridhus vid Arboga. Det var givande men shit vad det märks att jag inte tränat på ett tag.. Det är typ bara två veckor och jag är ändå helt slut i kroppen. Måste peppa mig själv till att träna mer. Vi körde iallafall lite inhämtningar och lite spring också, jag som själv hatar spring fick springa mest, jag sprang skitmkt. Fast jag tror inte banan var byggd för spring men jag tyckte det =P. Zilla gick bra idag, inte så stressad, men dte är väl för att jag har fått order från Hans att vara helt tyst och lugn när jag kör, det har faktiskt gett resultat och vi har helt enkelt blivit ett lugnare ekipage. Jag ritade upp banorna på ett program här på internet men på något knasvis så går det typ inte att lägga in dom här.

Jag tränade också lite kont idag med Zilla. JAg har lyckas lära henne att gräva på kommando, hon gräver då alltså vart som helst (där hon står för tillfället) och gräver när jag säger "Gräv". Jag tycker det går bra, det är bara finslipet kvar nu, sen är det ett nytt kommande in på listan.

Det är väl det jag har tränat för dagen!

Hejs!

Dator och Julklappar

Jag har fått en ny dator:D Det är liksom inte sant - helt obeskrivligt att jag och mina föräldrar ens kom iväg och köpa en. Det är en laptop - svart. aja det var bara det jag ville säga om den.

Ska åka och träna snart, har kommit på att jag ska börja skriva träningsblogg istället. Jag kommer lägga upp banor jag har kört eller bilder eller dyligt. för jag har aldrig nåt att skriva om som ni märker, mitt liv är allmänt trist!

JAg ska iväg och köpa julklappar på lördag när älskungen kommit hit och sen på söndag är det planering för lägret som är sommaren 2009, och lite julklappsbyte med minna älskningar!

hejhej

A special weekend with a special girl!

Tjolahopp!

Det var la längsesen jag blogga nu jag vet men jag har inte haft tid, har haft massor av plugg. Men nu ska jag blogg, ska skriva om en underbar helg!

I torsdags åkte jag till Veronica, jag kom väl dit vid typ halv 10. Då  hade Veronica precis vart på julbord hos hennes kompis, dit gick vi en stund, men sen kom det typ en fritidsvärd, dampdamp..

Det är inte riktigt klokt men vi har lyckats dygna en gång och halv dygna dan efter, vi äger! Fast man kände sig ganska trött idag. Vi bakade godis också, Tryffel, Knäck och Fudge, Tryffeln vart helt klart godast. Som ni märker är jag inte på humör för att blogga!

Jag tror inte att någon kan inse hur underbar vänskap jag och Veronica har, det är helt sjukt underbar. Jag åkte ifrån dig igår och redan längtar jag tills på Fredag då du kommer till hålan! Jag älskar dig mest av allt och du kommer ALLTID finnas på en speciel plats i mitt hjärta! Livet vore dubbelt så mycket svårare utan dig!


RSS 2.0