Äntligen!


Den andra halvan i mitt liv!


Äntligen, äntligen, äntligen har jag åkt till Veronica och hälsat på! Jag har verkligen längtat efter det här ögonblicket!

Först så gick jag i skolan som vanligt i torsdags, så gott det gick, jag tänkte ju bara på att jag skulle hit idag. Men jag gick en kvart tidigare från skolan för att hinna med tåget, så min mamma hämtade mig vid skolans matsal! När vi kom fram till tågstationen stannade mamma till tåget kommit, sen hoppade jag på och satte mig på första bästa plats för jag orkade inte med alla ullvielever som åkte hem med just det tåget. Jag åkte medd tåget till örebro för där skulle man byta. I örebro tog jag en macka och satte mig och åt och kom typ på 10 minuter att jag kanske skulle leta på bussen som jag skulle med, och självklart så var det hållplatsen längst bort. När jag skulle hoppa på bussen så tog jag med mig väskan, men det fick man självklart inte göra, dne skulle ligga i dom där facken på bussen. Så jag gick dit och la dit väskan, och så fråga busschaffisen om jag var färdig och jag ba: Nej jag måste ha det och det och det och det, och typ 10 minuter för sent var jag färdig, han ba: Hoppas för din skull att du har biljett nu! Och det hade jag såklart men den låg i väska så jag var tvungen och gå och hämta den också. Men sen tillslut när jag satte mig på sista lediga plats, längst fram så kommer en ung tjej in och ba: Du måste vänta jag ska bara springa till stationen och hämta mina väskor, jag har redan missat en buss idag och det kostar jätte mcyket för mig och missa en till. Men eftersom jag bussen redan var försenad så gick det ju självklart inte, så hon börja gråta och gick av bussen.

Nu hoppar jag över resterande resa för dte hände inget intressant förän jag kom fram till Forshaga och mötte den jag längtat efter i evigheter! VERONICA <3! Det vart kramkalas sen gick vi hem till henne och skruva ihop nån sån där grejj som man skulle ha grejjer i. Sen gick vi till våran pizzeria som vi åt på i våras när vi var här på öppet hus, jag verkligen avgudar den pizzan och självklart satt vi på samma ställe och åt samma pizza.

När vi hade ätit färdigt så gick vi hem till hennes kompisar och kollade på disney filmer. Det var kul men först frös vi jätte mycket sen svettades vi jätte mycket. Till slut gick vi hem till Veronica igen och låg där och pratade ett tag, sen decka vi.

När vi vaknade gick vi upp och åt frukost i tre timmar, sen gick vi till hundstallet för att tvätta grejjer, och sen gick vi till datorn och satt där och grejja ett tag. Men sen var vi tvungna att gå tillbaka till hundstallet för att tvätta mer och nu har vi seta där sen dess, och fortfarande sitter där.

Jag längtar verkligen inte till på söndag, för då ska lämna min halva! :'(

Veronica <3 Lisa = Äkta vänskap!

Looove!

Hello alla där ute:D


Jag har vart på Rock for moc med mina älskningstjejer! :D:D Veronica kom hem från forshaga och jag fick äntligen träffa min andra halva!!! :D¨Josefine kom från Västerås och följde med det var underbart skojj! Kommer sakna er tjejer! Vi hade riktigt kul på rock for moc tillsammans:D. Kurserna jag har går väl la bra va! just nu är jag sjuk och det är bajs! Emma sitter här och skriver lite grejjer jag ska kunna te provet imorn, men ärligt talat ocm jag mår såhär imorn blire ingen skola mig!! 
Hajda på ear!!



Kommer sakna den här tiden!! Älskar dig Veronica! <3

RSS 2.0