Waaah! :S

Jag ska färga eller slinga håret idag, vet inte vilken färg eller vilken av dom, det ska frisören bestämma. Tänk om det blir skitfult, för jag raka av alltihopa istället!

Jag har fått slut  på lust att skriva blogg, därför blir det inte så mycket skrivande.
Men det söm händer är väl att jag sitter vid en dator helt ensam och ska göra det hela dagen också! TRIST!
Imorn, samma sak.
På Onsdag händere grejjer, jag och fadern min ska åka till Gotland, och titt på en skola där, sen åker vi ner till oskarshamn och sover där tills på Torsdag, då ska vi titta på en skola i helgesbo och sen åker vi ner till skåne och titta på en skola där, sen åker vi hem.. Mycket bil på tosdag och mycket båt på onsdag.
På fredag ska jag och Vronq åka längdskidor och så kanske vi ska klämma in lite lägerplanering? eller vad säger ni tjejor?
Kan behövas, Föresten! Anmäl er till vårat läger i sommar 12-19 juni ska vi ha ett agilityläger för ungdomar. Gå in på www.skultunabrukshundklubb.se och se ett infoblad eller så skickar ni att ni vill vara med på lägret till [email protected].

Det finns platser kvar men dom börjar ta slut!

byee!

Jahapp

Jag har inte bloggat på länge, har inte lust och inte tid..
Men det har hänt ganska mycket men det enda jag tänker på nu är att jag inte kan röra mig på grund av en jävla träningvärk och ont i knät, jag ramlade på fysen, pinsamt värre! Jag sprang och snubbla på mig själv och gjorde magplask, ont som fan!
Och så hade jag jävligt ont iknät innan vi börja träna och dte vart värre och värre ju mer jag sprang, och sen ramla jag och slog i knät och sen fortsatte jag springa vidare, jag säger bara, det får jag lida för nu!
Nu ska jag äta youghurt och musli och sen kommer Veronica hit! <3 :)

Hur ska detta lösas?

Mitt finger saknar sin hand!
Hallå!

Gymnasium!

Har valt nu och det blev:
1. Forshaga Hundsportgymnasium
2. Guteskolan Hundtränarutbildning
3. Helgesbo Hundutbildning
4. Interkulturella Spanska Gymnasiet Natur
5. Ullvi Samhäll
6. Örkelljunga Hundgymnasium

Hoppas jag iaf kommer in på någon av de tre första! =P

Madelän

Hon konstruerar min blogga! På min Alism!

RSS 2.0