Livet just nu!

Tänkte bara berätta om vad mitt liv handlar om nu, det är mest lathet och hundar!

I ett tidigare inlägg lovade jag att berätta om dagen på klubben, men jag tröttnade på det och orkade inte, men vi hade det som vanligt underbart och sov över med dygning och charader ;)

Jag är bara tvungen att visa några dampiga bilder på Zilla när hon hoppar efter gräs, ah det stämmer gräs, andra hundar vill ha godis och leksak, Zilla vill ha gräs och snö.







TIll slut tänkte jag bara fråga om det inte är det här som kallas tigga?



Det är min bitch det!
Det vart mycket bilder nu men det är skojj!

Hejsan!

Jag har en tråkig/glad nyhet, alla får ta den som dom vill.
Jag har nu bestämt mig, Jag flyttar till Gotland i sommar/höst.
Allt är typ fixat och bestämt, jag har ändrat mitt val hos syon.
Kommer sakna livet på fastlandet enormt och inte att tala om alla vänner<3

Älska, Sakna <3


Klubben!

Ska till klubben idag med Sindra och Zilla och Veronica och Baccus och Wille och Lisa!
Hoppas på en underbar dag, skriver om den sen!
<3

Veronica is tha God!

Idag har dagen bestått av att vakna hemma hos Josefine, vi låg väl kvar i sängen en stund men sen gick vi upp för att käka frulle. Sen hade vi bestämt att det skulle bli lägerplanering hela morgonen men det vart lite spel och lite hundar istället. Tack för en toppen kväll och morgon tjejor, älskar er!

När jag kom hem kastade jag mig i soffan på altan och låg och sola i typ 2 timmar sen gjorde jag mat och sola i typ 2 timmar till. Nu har solen gått i moln så nu ligger jag ute med täcke och kudde och kollar runt på internet.

Jag har upptäckt en komisk liten sak idag, det har kommer tre påskgubbar hit, men dom var inte utklädda och det enda jag fick var en minmal lapp som det stog Glad Påsk på, det betyder alltså att det enda dom vill nu för tiden är att få godis eller pengar. När jag gick som påskkärring var det roligaste att klä ut sig och gå runt och se glad ut, sen var det bara ett litet plus med godis och pengar.

Måste också tacka den underbara Veronica med designen!
Tack, Tack, Tack - Det vart underbart!



GLAD PÅSK SVERIGE!


Reconstruction

Hej, Hej allihpa!

Det är Veronica som är här och mixtrar med designen.
Kram och ha det bra.

Skultuna!

Häromdan hade jag och underbara Josefine träning tillsammans!

Jag skulle åka tåg och buss hit och dit med två hundar, var en eaning nervös. Fast som tur var hade jag Kazola och Zilla som lyssnade på vad jag sa. Men På tåget dit satte jag mig vid en typ hundrädd, och självklart bestämde sig hundarna för att han var rolig, snacka om att jag var irreterad så det vart platsliggning i 20 minuter. Väl i Västerås möter jag fnittriga Josefine, hon berättade utförligt för mig hur fnittrig hon blev dagen efter hon hade haft tråkigt. Efter typ 20 minuter går bussen och det gick väl bra förutom när vi skulle hoppa av, då hoppa först jag av sen höll han busschaffisen på att stänga dörrarna så att Josefine skulle bli kvar på bussen.

Tråningen gick väl allmänt bra. Men slutet hade vi lite problem med och speciellt Josefine och hennes hundar. Först råkade Josefine smälla till Stina i ansiktet två gånger, sen när hon körde med Rasmus fastnade han på något vis och stog på framtassarna i typ några sekunder.









Världens Bästa Tjejor!








Älskad av alla, speciellt av 

     Josefine och Mig!


RSS 2.0